Ο Ζαρντίμ άνοιξε τον δρόμο σε Αρσεναλ και Λίβερπουλ για τον Λεμάρ!

Ο Ζαρντίμ άνοιξε τον δρόμο σε Αρσεναλ και Λίβερπουλ για τον Λεμάρ!

Ο τεχνικός της Μονακό Λεονάρντο Ζαρντίμ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Τομά Λεμάρ να αποχωρήσει από τους μονεγάσκους τώρα τον Ιανουάριο. Ερίζουν για χάρη του Λίβερπουλ και Αρσεναλ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, Αρσεναλ και Λίβερπουλ δίνουν μάχη για την απόκτηση του Τομά Λεμάρ. Μάλιστα η νέα εξέλιξη είναι ότι ο Γάλλος διεθνής μέσος δεν αποκλείεται να κάνει το μεγάλη βήμα στην καριέρα του ακόμη και τώρα τον Ιανουάριο!

Και το σημαντικό είναι ότι αυτή η είδηση δεν προέκυψε από πληροφορίες, αλλά δόθηκε από τον ίδιο τον προπονητή της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ! Συγκεκριμένα ενώ αρχικά οι άνθρωποι των μονεγάσκων ισχυρίζονταν ότι δεν υπήρχε πρόθεση από τον γαλλικό σύλλογο, ο Λεμάρ να αποχωρήσει τώρα, αλλά το καλοκαίρι, ήρθε ο Πορτογάλος τεχνικός να αλλάξει τα δεδομένα.

Πλέον με όσα είπε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο ταλαντούχος μέσος είναι πιθανό να… κουνήσει μαντήλι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Και πιθανότερες ομάδες για να τον αποκτήσουν είναι οι Αρσεναλ και Λίβερπουλ. Ειδικά οι κόκκινοι μετά την πώληση του Φελίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα και χρήμα έχουν και θέλουν παράλληλα να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την οργή που προκάλεσε στους οπαδούς της ομάδας η αποχώρηση του Βραζιλιάνου.

Σύμφωνα με τους Αγγλους, η μεταγραφή του Λεμάρ θα κοστίσει γύρω στα 100.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ