Άρσεναλ : Δίνει Σάντσες από τον Ιανουάριο αν πάρει Μαχρέζ

Άρσεναλ : Δίνει Σάντσες από τον Ιανουάριο αν πάρει Μαχρέζ

Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Σίτι από τον Ιανουάριο, με την προϋπόθεση ότι οι κανονιέρηδες θα μπορούν να αποκτήσουν άμεσα τον Ρίγιαντ Μαχρέζ.

Έτοιμη να αποχωριστεί τον Αλέξις Σάντσες είναι η Άρσεναλ, η οποία θα συναινέσει στην πώληση του στη Μάντσεστερ Σίτι, υπό έναν όρο. Να αποκτήσει την ίδια στιγμή τον Ρίγιαντ Μαχρέζ από την Λέστερ για να αντικαταστήσει τον Χιλιανό.

Οι απαιτήσεις των Κανονιέρηδων φτάνουν τα 35 εκατ. λίρες για τον 29χρονο επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι πιθανότητες ανανέωσης του είναι μηδαμινές.

Έτσι, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός «δυνατού» ονόματος για να αντικαταστήσει τον Σάντσες.

Ο Τόμας Λεμάρ ήταν ο πρωταρχικός στόχος, όμως το καλοκαίρι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του και πλέον η Λίβερπουλ φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του, λόγω και των διαθέσιμων χρημάτων που μπορεί να ξοδέψει μετά την πώληση του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα.

Οπότε, οι Κανονιέρηδες στρέφονται πλέον στον Ρίγιαντ Μαχρέζ της Λέστερ, ο οποίος κοστολογείται με περίπου 40 εκατ. λίρες. Κι σε αυτή την περίπτωση, όμως, ενδέχεται να υπάρξει εμπλοκή της Λίβερπουλ, που αναμένεται να κινηθεί για τον Αλγερινό αν αποτύχει να αποκτήσει τον Λεμάρ.

Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Αλέξις Σάντσες έχει το «πάνω χέρι» στην όλη υπόθεση, καθώς μπορεί να διαπραγματευτεί από τώρα με οποιαδήποτε ομάδα θέλει και να μετακινηθεί εκεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Όσο, λοιπόν, περνάει ο καιρός και δεν πωλείται ο Χιλιανός τόσο θα σφίγγει ο κλοιός για την Άρσεναλ που αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να τον πουλήσει για να μην τον χάσει χωρίς αντάλλαγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ