Πιέλ : «Είναι ευχαριστημένος στη Λέστερ ο Μαχρέζ»

Πιέλ : «Είναι ευχαριστημένος στη Λέστερ ο Μαχρέζ»

Ο προπονητής της Λέστερ, Κλοντ Πιέλ δήλωσε πως ο Ριγιάντ Μαχρέζ είναι ευχαριστημένος στις αλεπούδες και απολαμβάνει που βρίσκεται εκεί.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ θα παραμείνει στη Λέστερ επειδή είναι απόλυτα ικανοποιημένος εκεί, είπε ο Κλοντ Πιέλ, απορρίπτοντας τις φήμες για αποχώρηση του Αλγερινού τον Ιανουάριο. Τον περασμένο Μάιο, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, ενώ είχε καταθέσει και αίτημα μεταγραφής.

Εκείνη την εποχή φέρονταν να τον παρακολουθούν Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Αρσεναλ. Τελικά, όλες οι διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν την τελευταία ημέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών και ο παίκτης έμεινε στις αλεπούδες.

«Στόχος μου είναι να κρατήσω τους καλύτερους παίκτες μου και ο Ριγιάντ είναι πολύ σημαντικός για την αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας. Όταν συζήτησα μαζί του ήταν πολύ θετικός και τώρα διαπιστώνω ότι απολαμβάνει το παιχνίδι του», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

«Εγώ βλέπω έναν χαρούμενο ποδοσφαιριστή που του αρέσει να βρίσκεται στο γήπεδο με τους συμπαίκτες του. Τα στατιστικά του έχουν βελτιωθεί και στα γκολ και στις ασίστ και φυσικά όλοι θέλουμε να συνεχίσει όλη αυτή την καλή δουλειά. Υπάρχει φημολογία, αλλά για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα, από τη στιγμή που ο ίδιος είναι ευχαριστημένος», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ