Γουίλσιρ : Θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ

Γουίλσιρ : Θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ

Ο Τζακ Γουίλσιρ δεν θέλει να φύγει από την Αγγλία και την Άρσεναλ, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό.

Διατεθειμένος να αγνοήσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, προκειμένου να κυνηγήσει τις ευκαιρίες του στην Αρσεναλ είναι ο Τζακ Γουίλσιρ.

Ο Αγγλος μέσος περιμένει ακόμα την επίσημη πρόταση των «κανονιέρηδων» για την ανανέωση του συμβολαίου του, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Το συμβόλαιό του με την Αρσεναλ λήγει στο τέλος της σεζόν, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί από τώρα να διαπραγματευτεί από μόνος του με άλλους συλλόγους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται η Μαρσέιγ.

Οι λόγοι που τον κρατούν στην Αγγλία είναι και οικογενειακοί, αφού η γυναίκα του περιμένει παιδί και εκείνος δεν θέλει να μετακινηθεί τη δεδομένη στιγμή, ενώ παράλληλα επιθυμεί να δείξει και την πίστη του στην ομάδα όπου ανήκει.

Απομένει να διαπιστωθούν οι προθέσεις της Αρσεναλ μέσω της πρότασης που θα του κάνει για νέο συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή, οι εβδομαδιαίες αποδοχές του Γουίλσιρ εκτιμώνται σε 135 χιλ. ευρώ.

Ωστόσο, με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, η προσφορά δεν αναμένεται να μείνει σε αυτό το επίπεδο, αλλά να κατέβει στις 102 χιλ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ