Τσέλσι : «Έκλεισε» τον Μπάρκλεϊ

Τσέλσι : «Έκλεισε» τον Μπάρκλεϊ

Η Τσέλσι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ρος Μπάρκλεϊ, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, τα οποία αναφέρουν ότι η μεταγραφή του μεσοεπιθετικού της Έβερτον αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της ημέρας.

Μπορεί το καλοκαίρι η μεταγραφή του Ρος Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι να «χάλασε» την τελευταία στιγμή, όμως, όπως όλα δείχνουν τελικά θα ολοκληρωθεί με μερικούς μήνες καθυστέρηση.

Οι μπλε, σύμφωνα με την Daily Mail, έχουν συμφωνήσει με την Έβερτον για τη μεταγραφή του Άγγλου μεσοεπιθετικού έναντι 15 εκατ. λιρών, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ του το αγγλικό Μέσο αναφέρει πως η ανακοίνωση της μεταγραφής μπορεί να γίνει ακόμα και εντός της ημέρας (5/1).

Θυμίζουμε πως Έβερτον και Τσέλσι είχαν συμφωνήσει για την μετακίνηση του Μπάρκλεϊ από την πρώτη στη δεύτερη, όμως ο Άγγλος μέσος αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση των Λονδρέζων την ώρα που περνούσε τις ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό συνέβη γιατί ο 25χρονος ποδοσφαιριστής φοβήθηκε πως δεν θα έπαιζε όσο ήθελε στην Τσέλσι. Τα πράγματα όμως, αυτή τη φορά είναι διαφορετικά δεδομένου ότι δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην Έβερτον, κι έτσι αποφάσισε πως η μεταγραφή του στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε μόνο καλό θα του κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ