Και επίσημα Κανονιέρης ο Μαυροπάνος (pics)

Και επίσημα Κανονιέρης ο Μαυροπάνος (pics)

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Κωνσταντίνου Μαυροπάνου!

Ο Έλληνας νεαρός αμυντικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Άρσεναλ, με τους Κανονιέρηδες να τον καλωσορίζουν στο σύλλογο και να του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον!

Μετά από μόλις 16 συμμετοχές στην Superleague για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ταλαντούχος άσος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα μετακομίζοντας στο Λονδίνο για έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Αγγλίας. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται το ακριβές ποσό της μεταγραφής ενώ ο θηριώδης στόπερ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, θα δοθεί δανεικός για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

O 20χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για 8 χρόνια στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης κι ύστερα αποφάσισε να αποχωρήσει ως ελεύθερος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να σπεύδει να τον εντάξει στο δυναμικό του τον Γενάρη του 2016 υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 χρόνων. Αρχικά αγωνίστηκε στην Κ-20, σιγά – σιγά πήρε χρόνο συμμετοχής στην μεγάλη ομάδα και φέτος με τους Γιαννιώτες μετρά (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) 16 συμμετοχές, στις 13 με την φανέλα βασικού.

Ο νέος… «Who is Giourkas?» πιθανότατα ούτε που φανταζόταν όταν ταξίδευε στα Γιάννενα πως μέσα σε δύο χρόνια θα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Κι όμως κάποιες φορές, τα πιο τρελά όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά…

https://twitter.com/Arsenal/status/948971408780152832

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ