Κουρτουά : «Είμαστε κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι»

Κουρτουά : «Είμαστε κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι»

Ο Τιμπό Κουρτουά θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Τσέλσι και μετά το 2019, καθώς, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιο, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Τιμπό Κουρτουά θα παραμείνει κάτοικος Στάμφορντ Μπριτζ και μετά το 2019, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Βέλγος τερματοφύλακας θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι.

Τουλάχιστον, έτσι παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξη του στη London Evening Standard, όπου τόνισε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Παράλληλα, μίλησε και για την ανανέωση του Εντέν Αζάρ, αλλά και για το πόσο μεγάλη πλήγμα θα ήταν μια ενδεχόμενη αποχώρηση του από τους μπλε.

«Είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Δεν με αποσπά, όμως, όλο αυτό. Είμαι ήρεμος και χαλαρός. Παρά τις φήμες, είμαι επικεντρωμένος στην Τσέλσι και νιώθω χαρούμενος εδώ», είπε αρχικά ο Κουρτουά και έπειτα αναφέρθηκε στον Αζάρ:

«Πολλές φορές μου λέει «αν ανανεώσεις θα ανανεώσω κι εγώ» και του λέω κι εγώ το ίδιο πράγμα. Νομίζω είμαστε και οι δύο χαρούμενοι στην Τσέλσι, έχουμε και οι δύο ένα πολύ καλό ρόλο στην ομάδα.

Ο Εντέν είναι αναντικατάστατος. Με τα χρήματα που θα πάρει η ομάδα, μπορεί να αγοράσει πέντε παίκτες, αλλά κανείς δεν θα είναι σαν τον Αζάρ. Άμα αποχωρήσει θα είναι σαν να χάνει η Μπαρτσελόνα τον Μέσι ή η Ρεάλ τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Αξίζει να τονίσουμε πως σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Κουρτουά με την ανανέωση του συμβολαίου του θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στον κόσμο, καθώς οι αποδοχές του θα διπλασιαστούν και από 110.000 ευρώ την εβδομάδα, θα φτάσουν στις 220.000, ήτοι 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ