Ιμπραΐμοβιτς : «Μου κάνουν επίθεση γιατί είμαι ο καλύτερος»

Ιμπραΐμοβιτς : «Μου κάνουν επίθεση γιατί είμαι ο καλύτερος»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για την κριτική που δέχεται στην Σουηδία και έδωσε ακόμα μία απάντηση από αυτές που μας έχει συνηθίσει.

Ο Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στον Ολιβερ Ντακούρ, τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στην Ιντερ, λέγοντας πως στην Σουηδία του κάνουν επίθεση και δεν του φέρονται όπως θα έπρεπε επειδή είναι ο καλύτερος.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για την εικόνα του στη Σουηδία και δεν έκρυψε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον τύπο στη χώρα, καθώς με βάση τα όσα έχει προσφέρει στο Σουηδικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε να τον είχαν σε μεγαλύτερη υπόληψη.

«Συνεχίζουν να μου κάνουν επίθεση επειδή δεν δέχονται ότι είμαι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Είμαι ίσως ο καλύτερος Σουηδός παίκτης στην ιστορία. Αυτό που έκανα, δεν το έχει κάνει κανείς, κέρδισα 11 φορές το βραβείο Swedish Golden Ball. Δεν συνέβη ποτέ, αυτό που έκανα για το σουηδικό ποδόσφαιρο δεν έγινε ποτέ πριν. Δεν έχει σημασία αν είμαι πολύ αλαζονικός γι ‘αυτούς, είμαι ο καλύτερος. Λένε ότι είμαι αλαζονικός, αλλά οι Γάλλοι είναι διάσημοι για την αλαζονεία τους. Είμαι ακριβώς έτσι, θα πρέπει να με λατρεύουν», είπε ο Ιμπραϊμοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ