Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Η υπερσύγχρονη μάσκα αξίας 2.500 ευρώ του Πογκμπά (pics)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Η υπερσύγχρονη μάσκα αξίας 2.500 ευρώ του Πογκμπά (pics)

Λίγες ώρες πριν το ματς Κυπέλλου με την Ντέρμπι Κάουντι, ο Πολ Πογκμπά χαλαρώνει φορώντας μια υπερσύγχρονη μάσκα, αξίας 2.500 ευρώ.

Όταν βλέπεις τον τραπεζικό λογαριασμό σου να φουσκώνει με περίπου 325.000 ευρώ κάθε εβδομάδα, μπορείς κάλλιστα να έχεις ορισμένους πανάκριβους τρόπους για να χαλαρώνεις στον ελεύθερό σου χρόνο.

Ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, έκρινε ότι χρειάζεται μια… αναζωογόνηση στο δέρμα του, για αυτό και προέβη στην αγορά της μάσκας OPERA LED, η οποία διατίθεται στη τιμή των 2.5000 ευρώ! Φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει τους φαν του στο Instagram, για το νέο του απόκτημα.

Πρόκειται για μια μάσκα που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία προσφέρει ανώδυνα μια μη επεμβατική αναζωογονητική θεραπεία στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού μέσω φωτοθεραπείας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί το απόγευμα της Παρασκευής (5/1) την Ντέρμπι Κάουντι στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, μια διοργάνωση στην οποία αναμένεται να επικεντρωθεί μετά τον αποκλεισμό της από το League Cup και δεδομένου ότι έχει μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο Πολ Πογκμπά με την OPERA LED

Η Τζέσικα Άλμπα

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Η Κέιτ Χάντσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ