Daily Mail : «Θα παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν ο Μουρίνιο»

Daily Mail : «Θα παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν ο Μουρίνιο»

Μια είδηση που αναμένεται να προκαλέσει σάλο φιλοξενεί σήμερα η Daily Mail. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Ζοσέ Μουρίνιο, είναι πολύ πιθανό να παραιτηθεί στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Special One συνεχίζει να μένει στο ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ, ωστόσο οι επαναλαμβανόμενες εκδρομές του στο Λονδίνο για να βρίσκεται […]

Μια είδηση που αναμένεται να προκαλέσει σάλο φιλοξενεί σήμερα η Daily Mail. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Ζοσέ Μουρίνιο, είναι πολύ πιθανό να παραιτηθεί στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Special One συνεχίζει να μένει στο ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ, ωστόσο οι επαναλαμβανόμενες εκδρομές του στο Λονδίνο για να βρίσκεται με την οικογένειά του, φαίνεται ότι τον έχουν κουράσει.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στις τάξεις των κόκκινων διαβόλων, έπειτα από τις τελευταίες δηλώσεις του Μουρίνιο για τα χρήματα που χρειάζεται να ξοδευτούν στην μεταγραφική αγορά, όπως επίσης ότι η Παρί Σεν Ζερμέν πάντα φαίνεται να καραδοκεί για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ