Άρσεναλ : Πάει για Ομπαμεγιάνγκ αν φύγει ο Αλέξις Σάντσες

Άρσεναλ : Πάει για Ομπαμεγιάνγκ αν φύγει ο Αλέξις Σάντσες

Ο προπονητής των κανονιέρηδων, Αρσέν Βενγκέρ έχει ήδη στο μυαλό του ότι μπορεί να χάσει τον Χιλιανό σταρ της ομάδας και σχεδιάζει τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Η Άρσεναλ καλοβλέπει την περίπτωση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για να αντικαταστήσει τον Αλέξις Σάντσες σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Εμιρέιτς, σύμφωνα με τη Sun. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ γνωρίζει ότι ενδεχομένως χάσει τον Χιλιανό επιθετικό του τον προσεχή μήνα.

Όπως σας ενημερώσαμε, η Μάντσεστερ Σίτι μέσω του προπονητή της, Πεπ Γκουαρντιόλα πιέζει τον μάνατζερ του Σάντσες για να προχωρήσει η μεταγραφή του στους Πολίτες. Άλλωστε και στο παρελθόν ο 29χρονος φορ είχε εκφράσει τάσεις φυγής από το Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ομπαμεγιάνγκ αποτελεί το Νο.1 στη λίστα με τους αντικαταστάτες του Αλέξις Σάντσες. O επιθετικός από την Γκαμπόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ντόρτμουντ τη φετινή σεζόν, καθώς μετράει 21 γκολ σε 23 συμμετοχές. Όπως καταλαβαίνουμε, ο αντικαταστάτης του πρωταθλητή Λατινικής Αμερικής με τη Χιλή, πρέπει να είναι παίκτης από το πάνω ράφι, όπως είναι ο Ομπαμεγιάνγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ