Άρσεναλ – Τσέλσι 2-2

Άρσεναλ – Τσέλσι 2-2

4 γκολ, πολλές φάσεις αλλά κανένας νικητής. Σε ένα ματς ροντέο στο Έμιρεϊτς, Άρσεναλ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) στο καλύτερο ίσως παιχνίδι της χρονιάς στην Premier League.

Φεστιβάλ γκολ και χαμένων ευκαιριών στο Έμιρεϊτς του Λονδίνου, όπου στο καλύτερο ματς της σεζόν ίσως, Άρσεναλ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, με τους γηπεδούχους  να κλέβουν την ισοπαλία στο 90+2′ με γκολ του Μπεγερίν!

Και να φανταστεί κανείς πως αυτό το ματς έμεινε στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο! Για αυτό όμως ήταν υπεύθυνοι οι Τσεχ και Κουρτουά με μερικές πολύ μεγάλες επεμβάσεις. Και οι δύο ομάδες είχαν διαστήματα απόλυτης κυριαρχίας αλλά οι δυο γκολκίπερ φώναξαν βροντερό παρών παρά τα τέσσερα γκολ.

Ο Κουρτουά νίκησε τρεις φορές τον Λακαζέτ (23’, 52’ και 65’) και ο Τσεχ κατέβασε τα ρολά σε τρεις φάσεις κόντρα στον μοιραίο για την Τσέλσι, Άλβαρο Μοράτα (70’, 77’ και 90+3’). Παρόλα αυτά και οι δύο τερματοφύλακες νικήθηκαν από δυο φορές!

Την αρχή έκανε ο Γουίλσιρ στο 63’ για να απαντήσει ο Αζάρ (67’) μετά από χαζό πέναλτι που έκανε ο Μπεγερίν στον Βέλγο. Οι Μπλε μάλιστα έκαναν την ανατροπή έστω και προσωρινά με το 6ο γκολ του Αλόνσο στην Premier League να διαμορφώνει το 2-1 για την Τσέλσι.

Και εκεί που όλα έδειχναν μεγάλο διπλό της αρμάδας του Κόντε, ήρθε ο Μπεγερίν να πάρει το αίμα του πίσω και να κάνει το 2-2 στο 90+2’ για τους γηπεδούχους. Ακόμα και τότε όμως η Τσέλσι είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά το σουτ βολίδα του Τσαπακόστα στο 90+4’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ! 2-2 το τελικό σκορ σε ένα ματς με τρελό ρυθμό και πολλές ανατροπές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ