Μάντσεστερ Σίτι : Πιέζει για Αλέξις Σάντσες ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Μάντσεστερ Σίτι : Πιέζει για Αλέξις Σάντσες ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Προτεραιότητα έχει θέσει την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που πιέζει μέσω του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή προκειμένου να μειώσει η Άρσεναλ τις απαιτήσεις της.

Τον νούμερο ένα μετεγγραφικό του στόχο ενόψει του χειμερινού παζαριού έχει εντοπίσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος πιέζει με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει στο Μάντσεστερ τον Αλέξις Σάντσες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Cuarta, η οποία εδρεύει στο Σαντιάγκο της Χιλής, ο Καταλανός τεχνικός τηλεφωνεί συνεχώς στον μάνατζερ του Αλέξις, Φερνάντο Φελίσεβιτς, προκειμένου να οργανώσουν τη μετεγγραφή του βραχύσωμου επιθετικού από την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο εκπρόσωπος του 29χρονου άσου βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο στην Αγγλία και προσπαθεί να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ να μειώσει τις απαιτήσεις του (σ.σ.: ανέρχονται σε 40 εκατ. ευρώ), έχοντας ως «όπλο» το γεγονός ότι το καλοκαίρι ο Αλέξις Σάντσες μένει ελεύθερος και μπορεί να τον χάσει δίχως αντίτιμο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Αλέξις τη σεζόν 2011/12 στη Μπαρτσελόνα, τον ήθελε στο Έτιχαντ από το περασμένο καλοκαίρι, εξακολουθεί να τον θέλει, ενώ ακόμα και σε περίπτωση που το θέμα «κολλήσει» τον Γενάρη (στην Αγγλία λένε ότι αυτό θα συμβεί μόνο αν ο Αλσατός δεν βρει αντικαταστάτη), θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ