Μουρίνιο : Θέλει τον Κρος στη Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο : Θέλει τον Κρος στη Γιουνάιτεντ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τόνι Κρος από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι ετοιμάζει πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πριν από λίγες μέρες είχε εκφράσει τα παράπονά του για το μπάτζετ που διαθέτει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ουσιαστικά ζήτησε από τους ιθύνοντες των κόκκινων διαβόλων μεταγραφές.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως εισάκουσε τα παράπονα του Πορτογάλου προπονητή κι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ή δύο παικτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο πρώτος στόχος του Μουρίνιο είναι ο Τόνι Κρος, καθώς λόγω των πολλών τραυματισμών φέτος η Γιουνάιτεντ έχει ξεμείνει από καλούς δημιουργούς. Αν θέλει η αγγλική ομάδα να κάνει δικό της τον Γερμανό κεντρικό χαφ θα πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ναι μεν διαθέτει η Γιουνάιτεντ αλλά θεωρείται υπερβολικό.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως η Ρεάλ δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, διότι είναι κοινό μυστικό πως οι μερένχες θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για την απόκτηση του Νεϊμάρ το καλοκαίρι. Επίσης και ο ίδιος ο Κρος θέλει να αγωνιστεί στην Αγγλία κάποια στιγμή και η αλήθεια είναι πως από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του Νησιού προτιμάει την ομάδα του Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ