Μουρίνιο : Καρφιά για Σκόουλς

Μουρίνιο : Καρφιά για Σκόουλς

Η Λάρισα είναι πολύ πιθανό να υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό σ' ένα κατάμεστο AEL FC Arena, με τους φιλάθλους της ομάδας να βρίσκονται σε αναβρασμό γι' αυτή την αναμέτρηση.

Ο Πολ Σκόουλς είχε προ ημερών ασκήσει δριμεία κριτική στον Πογκμπά, τονίζοντας πως ο Γάλλος μέσος παίρνει υπερβολικά πολλά χρήματα σε σχέση με την προσφορά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να βελτιωθεί.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο παλαίμαχος μέσος των Κόκκινων Διαβόλων και στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στην Έβερτον έδωσε την απάντηση του και υπερασπίστηκε τον παίκτη του.

«Το μόνο πράγμα που κάνει ο Πολ Σκόουλς είναι να ασκεί κριτική. Δεν φταίει ο Πογκμπά που βγάζει περισσότερα χρήματα από όσα έβγαλε ο Πολ Σκόουλς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ο Σκόουλς θα είναι στα βιβλία της ιστορίας ως ένας παίκτης φαινόμενο και όχι ως ένας αναλυτής.

Αν μία ημέρα ο Πολ αποφασίσει να γίνει προπονητής του εύχομαι να μπορέσει να φτάσει το 25% των επιτυχιών μου. Το 25% είναι περίπου έξι τρόπαια. Αν φτάσει σε αυτό το 25% θεωρώ ότι θα είναι χαρούμενος, αλλά στο δικό μου μυαλό ο Πολ Σκόουλς είναι από τους καλύτερους μέσους που είδα ποτέ να αγωνίζονται. Έδωσε τόσα πολλά στο σύλλογο μου και μπορώ μόνο να τον ευχαριστώ για αυτό αφού το πρεστίζ του συλλόγου διαμορφώθηκε από αθλητές σαν αυτόν» είπε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ