Γουέστ Μπρόμιτς – Άρσεναλ 1-1

Γουέστ Μπρόμιτς – Άρσεναλ 1-1

Την ημέρα που ο Αρσέν Βενγκέρ έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα ματς στην ιστορία της Premier League οι ποδοσφαιριστές του δεν του έκαναν δώρο τη νίκη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρόμιτς με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Η Άρσεναλ δεν ήταν καλύτερη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρόμιτς στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League. Ούτε είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Όμως, λίγο πριν το τέλος του αγώνα πήρε το προβάδισμα με το φάουλ του Αλέξις Σάντσες στο 83′.

Ωστόσο, η νίκη δεν πήγε στους Λονδρέζους που δεν χάρηκαν με τη ψυχή τους ούτε το ρεκόρ του Αρσέν Βενγκέρ (έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα ματς στο αγγλικό πρωτάθλημα), ούτε το τέρμα του Χιλιανού επιθετικού, αφού στο 89′ ο Ροντρίγκες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1 που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Έτσι, οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τους 38 βαθμούς, ξεπερνώντας για έναν τη Τότεναμ και φτάνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με τους Πετεινούς να έχουν, όμως, ένα ματς λιγότερο από τους γείτονές τους.

Από την άλλη μεριά η Γουέστ Μπρόμιτς πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ