Λειψανδρία στην επίθεση της Γιουνάιτεντ

Λειψανδρία στην επίθεση της Γιουνάιτεντ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πρέπει να αισθάνεται άβολα βλέποντας τους Λουκάκου και Ζλάταν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο ίδιος πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ. Ο Σουηδός επιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι και σήμερα ήταν εκτός αποστολής.

Ο Μουρίνιο δεν έδωσε πληροφορίες για τη φύση του τραυματισμού του Ζλάταν αλλά ανέφερε πως θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα από τις υποχρεώσεις των Κόκκινων Διαβόλων. Αν το συνδυάσουμε με τον τραυματισμό του Λουκάκου που φάνηκε σοβαρός από τις πρώτες εικόνες, τότε η Γιουνάιτεντ ίσως χρειαστεί να πορευθεί για αρκετά ματς με μοναδικό καθαρό επιθετικό τον Μάρκους Ράσφορντ και κατά συνθήκη τον Άντονι Μαρσιάλ.

Πολύ δύσκολη περίοδος για τον πάλαι ποτέ κραταιό Μουρίνιο που βλέπει την αμφισβήτηση και τους επικριτικούς ψιθύρους να γίνονται φωνές σταδιακά λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας του. Το μόνο που του λείπει τώρα είναι να χάνει και παίκτες από τραυματισμούς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ