Μπέιλ : Προφορική συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπέιλ : Προφορική συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι ώστε να επιστρέψει στην Αγγλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά την φετινή χρονιά με την Ρεάλ Μαδρίτης, διότι είναι συνεχώς τραυματίας κι από ότι φαίνεται θα αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με την Daily Express ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ευρώπης, για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει ζητήσει προσωπικά την απόκτηση του Ουαλού επιθετικού από την διοίκηση των κόκκινων διάβολων κι από ότι φαίνεται δεν θα του χαλάσουν το χατίρι.

Για την απόκτηση του Μπέιλ η Γιουνάιτεντ θα καταβάλλει περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ, αφού ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να γλιτώσει τα περισσότερα χρήματα από την μεταγραφή του Ουαλού.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει για την μεταγραφή, ενώ κι ο ίδιος ο Μπέιλ έχει συμφωνήσει για τα χρήματα που θα αμείβεται από την αγγλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ