Άρσεναλ – Χάντερσφιλντ 5-0

Άρσεναλ – Χάντερσφιλντ 5-0

Μεγάλο ματς από την Άρσεναλ! Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ είχαν κέφια και φιλοδώρησαν με «πεντάρα» εκείνους της Χάντερσφιλντ στο παιχνίδι του Έμιρεϊτς, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 5-0. Δύσκολη νίκη για Τσέλσι κόντρα σε Σουόνσι με σκορ 1-0.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της για φέτος έκανε η Άρσεναλ στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Χάντερσφιλντ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι ποδοσφαιριστές του Αρσέν Βενγκέρ ήταν σε μεγάλο βράδυ και δεν είχαν πρόβλημα να ρίξουν πέντε «κανονιές» και να πάρουν τη νίκη με σκορ 5-0.

Η αρχή ήταν πολύ καλή για τους γηπεδούχους που πήραν το προβάδισμα μόλις, μετά από τρία λεπτά με τον Λακαζέτ. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική, αφού από το 68′ ως το 72′ σημείωσε τρία τέρματα.

Το 2-0 έγινε από τον Ζιρού στο 68′ με τον Σάντσες να «χτυπάει» ένα λεπτό αργότερα (69′) και ν΄ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 69′. Κάπου εκεί (72′) ανέλαβε δράση ο Οζίλ, ο οποίος με δικό του γκολ έκανε το 4-0 με τον Ζιρού στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Πολύ πιο δύσκολο βράδυ είχε η Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Οι Μπλε μπορεί να είχαν την υπεροχή την περισσότερη ώρα της αναμέτρησης, αλλά, δεν μπορούσαν με τίποτα να σημειώσουν γκολ κόντρα στην Σουόνσι.

Εν τέλει το «χρυσό» τέρμα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήρθε στο 55′ από τον Ρούντιγκερ, ο οποίος έκανε το 1-0 που έμελλε να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και να χαρίσει στους Λονδρέζους τους τρεις βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ