Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουναίτεντ 2-4

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουναίτεντ 2-4

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μια σημαντική νίκη με 4-2 στην έδρα της Γουότφορντ, αν και καρδιοχτύπησε στο τέλος αφού προηγούνταν με 3-0 μέχρι το 77’. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιανγκ που σημείωσε δύο γκολ.

Συνεχίζει ανοδικά η Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 της Γουότφορντ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0) μέχρι και το 77’, είδε την αντίπαλο της να μειώνει σε 3-2, πριν ο Λινγκαρντ κλειδώσει τη νίκη.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με όρεξη να πιέσουν από το πρώτο λεπτό και να καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 19’. Ο Λίνγκαρντ βρήκε τον Γιάνγκ που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για τη Γιουνάιτεντ.

Δεν πέρασαν παρά μόνο έξι λεπτά και ο Άγγλος μέσος πέτυχε και δεύτερο τέρμα με μια φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Γκόμες.

Ο ρυθμός της ομάδας του Μουρίνιο ήταν καταιγιστικός και στο 32’ ο Λουκάκου βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Μαρσιάλ, με τον Γάλλο να κάνει το 3-0 και να κλειδώνει τη νίκη της ομάδας του από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προσπάθησε να βγει μπροστά στο δεύτερο μέρος και είχε την κατοχή της μπάλας (64% στο 2ο ημίχρονο), όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την πολύ καλά στημένη Γιουνάιτεντ.

Τελικά σε μια ανύποπτη φάση οι Χόρνετς κέρδισαν πέναλτι, με τον Ντίνι να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 77’. Μόλις επτά λεπτά αργότερα η Γουότφορντ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ντουκούρε και το σενάριο μιας ανατροπής μόνο απίθανο δεν θα χαρακτηριζόταν.

Ο Λίνγκαρντ, όμως έβαλε τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων κάνοντας το 4-2 με μια φανταστική ατομική προσπάθεια.

Η νίκη αυτή κράτησε τη Γιουνάιτεντ στη 2η θέση με 32 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει και αγώνα λιγότερο, ενώ η Γουότφορντ έμεινε 8η με 21 βαθμούς.

Γουότφορντ (Μάρκο Σίλβα): Γκόμες, Μαριαπά, Πρεντλ (58’ Καρίγιο), Καμπασέλε, Φεμένια, Κλέβερλι, Ντουκούρε, Ζέγκελααρ, Χιούζ (58’ Περέιρα), Ρισάρλισον, Γκρέι (72’ Ντίνι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Ρόχο, Γιάνγκ, Μάτιτς (54’ Ερέρα), Λίνγκαρντ (88 Ιμπραΐμοβιτς), Λουκάκου, Μαρσιάλ (65’ Ράσφορντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ