Λέστερ – Τότεναμ 2-1

Λέστερ – Τότεναμ 2-1

Συνεχίζει να απογοητεύει η Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την ψυχωμένη Λέστερ χάρη σε δύο υπέροχα γκολ των Βάρντι και Μάχρεζ, με τον Κέιν να σκοράρει και πάλι αλλά το τέρμα του να μην είναι αρκετό.

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Λέστερ εκτός έδρας, με τους Βάρντι και Μαχρέζ να γίνονται ξανά οι δήμιοι της

Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα στο Κινγκ Πάουερ με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω για περίπου δέκα λεπτά και τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να επωφεληθούν από τον γρήγορο ρυθμό και να ανοίγουν το σκορ στο 13’.

Ο Ολμπράιτον έκανε μια πανέξυπνη πάσα στην καρδιά της άμυνας και ο Βάρντι έκανε ένα υπέροχο πλασέ κρεμώντας τον Γιορίς για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να ξυπνάνε άμεσα και ανέβασαν την απόδοση τους, χάνοντας ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Ό,τι δεν κατάφερνε η Τότεναμ, όμως, το έκανε η Λέστερ η οποία βρήκε την αντεπίθεση που έψαχνε και ο Μαχρέζ με ένα μαγικό πλασέ έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να έχει την κατοχή, αλλά να μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Λέστερ. Ο Έρικσεν έχασε μοναδική ευκαιρία στο 75’ στέλνοντας τη μπάλα πολύ άουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Η επιστροφή του Λαμέλα (77’) μετά από 13 μήνες έδωσε πνοή στους Spurs, με τον Αργεντίνο σχεδόν στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα να δίνει την ασίστ στον Κέιν που μείωσε (79’).

Μάλιστα, η Τότεναμ θα μπορούσε να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως ο Γιορέντε σε κεφαλιά από κοντά. Οι παίκτες του Ποκετίνο πίεσαν μέχρι το τέλος, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης.

Με τη νίκη αυτή η Λέστερ ανέβηκε προσωρινά στην 9η θέση με 17 βαθμούς, ενώ η Τότεναμ παρέμεινε 5η με 24 πόντους.

Λέστερ (Κλοντ Πιέλ): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Εντίντι, Ιμπόρα, Ολμπράιτον, Μαχρέζ (77’ Γκρέι), Οκαζάκι (85’ Τσουντέρι), Βάρντι (87’ Σλιμανί)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Οριέ, Φερτόνχεν, Σάντσεζ, Ντάιερ, Ρόουζ, Ντεμπελέ (69’ Γιορέντε), Σισοκό(57’ Σον), Άλι, Έρικσεν (77’ Λαμέλα), Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ