Λίβερπουλ – Τσέλσι 1-1

Λίβερπουλ – Τσέλσι 1-1

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο 65ο λεπτό με τον Σαλάχ, ωστόσο την τελευταία λέξη είχε η Τσέλσι με τον συνήθη ύποπτο Γουίλιαν να ισοφαρίζει, δύο λεπτά μετά την είσόδό του στο ματς.

Με τον Γουίλιαν να μπαίνει στο 83ο λεπτό και να βρίσκει δίχτυα μετά από δύο λεπτά (με ασύλληπτη λόμπα), η Τσέλσι απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στο Ανφιλντ από τη Λίβερπουλ για την 13η αγωνιστική της Premier League. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ το γκολ των κόκκινων που είχαν ανοίξει το σκορ στο 65ο λεπτό. Στους 23 βαθμούς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στους 26 αυτή του Αντόνιο Κόντε.

Κακό θέαμα είχαμε στο πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Τσέλσι είχε τρεις καλές στιγμές, στο 21’ (σουτ Αζάρ) στο 23’ (ο Μινολέ εξουδετέρωσε τον Ντρινκγουότερ) και στο 32’ (εκτέλεση φάουλ Αλόνσο), με την Λίβερπουλ να απαντά στο 41’ (σουτ Σαλάχ).

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν καλύτερος, ενώ είχαμε και δύο γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 65ο λεπτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Μετά από λάθος του Μπακαγιόκο, ο Τσάμπερλεϊν έστρωσε ιδανικά στον Σαλάχ με τον Αιγύπτιο να πλασάρει ωραία και να σηκώνει το Ανφιλντ στο πόδι!

Η τελευταία λέξη ωστόσο άνηκε στους μπλε. Στο 83΄ο Κόντε πέρασε στο ματς τον… άνθρωπο της τελευταίας στιγμής που ακούει στο όνομα Γουίλιαν. Δύο μόλις λεπτά αργότερα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα σε μια σέντρα-σουτ που επιχείρησε! Δεν είμαστε σίγουροι αν όντως ήθελε να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο ή πήγαινε για ασίστ (πιθανότερη εκδοχή η δεύτερη), ωστόσο όπως βλέπετε στο βίντεο το τέρμα του ήταν εκπληκτικό.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Μινιολέ, Γκόμες, Ματίπ, Μορένο, Κλάβαν, Χέντερσον, Κουτίνιο (89′ Λαλάνα), Τσάμπερλεϊν (89′ Μανέ), Σαλάχ, Στάριτζ (66′ Βαϊνάλντουμ).
Τσέλσι (Κόντε): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Ζαπακόστα (83′ Γουίλιαν), Κέχιλ, Κρίστενσεν, Ντρινκγουότερ (74′ Φάμπρεγας), Καντέ, Μπακαγιόκο (77′ Πέδρο), Αλόνσο, Αζάρ, Μοράτα.

Ливерпуль – Челси от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ