«Aλλάζει χέρια» η Νιούκαστλ

«Aλλάζει χέρια» η Νιούκαστλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Newcastle Chronicle», η Αγγλίδα επιχειρηματίας, Αμάντα Στέιβλι είναι έτοιμη να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της Νιούκαστλ. Η «ζάμπλουτη» γυναίκα και οι συνεργάτες της μέσω της εταιρίας «PCP», της οποίας είναι εκπρόσωπος, κάνουν έλεγχο στα οικονομικά της ομάδας αγγλικής ομάδας. Μόλις ολοκληρωθεί κάθε οικονομική πτυχή στα έγγραφα της Νιούκαστλ, αναμένεται να επισημοποιηθεί η […]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Newcastle Chronicle», η Αγγλίδα επιχειρηματίας, Αμάντα Στέιβλι είναι έτοιμη να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της Νιούκαστλ.

Η «ζάμπλουτη» γυναίκα και οι συνεργάτες της μέσω της εταιρίας «PCP», της οποίας είναι εκπρόσωπος, κάνουν έλεγχο στα οικονομικά της ομάδας αγγλικής ομάδας. Μόλις ολοκληρωθεί κάθε οικονομική πτυχή στα έγγραφα της Νιούκαστλ, αναμένεται να επισημοποιηθεί η αλλαγή ιδιοκτησίας στις «καρακάξες».

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας έχει περιουσία κοντά στα 29 δις λίρες. Ο νυν ιδιοκτήτης του κλαμπ, Μάικ Άσλεϊ, θα «καρπωθεί» πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ από την συμφωνία, ενώ η εταιρεία «PCP» θα είναι λογικά ένας από τους χορηγούς της Νιούκαστλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ