Στα… μαχαίρια Ρεάλ και Γιουνάιτεντ για έναν πιτσιρικά

Στα… μαχαίρια Ρεάλ και Γιουνάιτεντ για έναν πιτσιρικά

Χαμός αναμένεται να γίνει στο μέλλον για χάρη του 16χρονου της Μπενφίκα, Ουμάρο Εμπάλο, που ενδιαφέρει τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη πριν… πεινάσουν μαγειρεύουν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε πολλές φορές κατά το παρελθόν οι δύο εν λόγω ομάδες, έχουν επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Άγγλοι και Ισπανοί έχουν σπουδαία τμήματα σκάουτινγκ. Γι’ αυτό το λόγο και ανακάλυψαν το «διαμάντι» των ακαδημιών της Μπενφίκα, Ουμάρο Εμπάλο. Ο 16χρονος στράικερ των «αετών» εντυπωσιάζει με τις μικρές ομάδες των Πορτογάλων και έχει κάνει τους κορυφαίους συλλόγους να τον «γλυκοκοιτάζουν».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ η «βασίλισσα» θέλει να κινηθεί άμεσα για την αγορά του από τους… γείτονές της. Ωστόσο, δεν παίζει μόνη της, καθώς και οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τον Εμπαλό σε ματς που αγωνίστηκε απέναντί τους.

Εκτός αυτού φαίνεται πως ο νεαρός φορ έχει κερδίσει και την προσοχή του συμπατριώτη του, Ζοσέ Μουρίνιο, που δεν αποκλείεται να τον «ψήσει» για να υπογράψει με την αγγλική ομάδα και όχι με την ισπανική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ