Έτοιμη για το «μπαμ» με Ιγκουαΐν η Τσέλσι

Έτοιμη για το «μπαμ» με Ιγκουαΐν η Τσέλσι

Έτοιμη για το μεγάλο μπαμ είναι η Τσέλσι σύμφωνα με το «Sport Mediaset» καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Γκονσάλο Ιγκουαΐν από την Γιουβέντους.

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κυπελλούχος Αγγλίας, Τσέλσι, είναι έτοιμη να δαπανήσει 60 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ντύσει στα μπλε τον πολύπειρο Αργεντινό άσο της Γιουβέντους Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο 30χρονος επιθετικός πρώην παίκτης των Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι δεν θα έχει θέσει στην ομάδα, από την στιγμή που οι Μπιανκονέρι πραγματοποιήσουν τη μεγάλη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται ο Ιγκουαΐν να γίνει κάτοικος Λονδίνου εξυπηρετώντας και τις δύο πλευρές.

Αφενός την Τσέλσι η οποία μετά τη φυγή του Ντιέγκο Κόστα για την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να καλύψει επάξια το κενό του και αφετέρου την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιούβε η οποία αναμφισβήτητα θα χρειαστεί χρήματα στα ταμεία της για να καταφέρει να πραγματοποιήσει το κόλπο γκρόσο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ