Τελειώνει του Τορέιρα στην Άρσεναλ

Τελειώνει του Τορέιρα στην Άρσεναλ

Παίκτης της Άρσεναλ πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Τορέιρα, καθώς ο πρόεδρος της Σαμπντόρια Μάσιμο Φερέρο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του 22χρονου αμυντικού μέσου σε δηλώσεις του.

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Λούκας Τορέιρα στην Άρσεναλ. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος, που μετέχει με την εθνική Ουρουγουάης στο Μουντιάλ, φέρεται να συμφώνησε με τους όρους του συμβολαίου πριν την έναρξη της διοργάνωσης στην Ρωσία.

Η μεταγραφή αυτή θα είναι η τρίτη της Άρσεναλ την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την σελέστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Φερέρο δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση ότι «ο Τορέιρα έφυγε για το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε επίσης: «Τον αγόρασα από την Πεσκάρα, όταν κανένας δεν τον πίστευε. Στοιχηματίσαμε και κερδίσαμε πληρώνοντας μόνο 3 εκατομμύρια ευρώ. Τα λεφτά που ήρθαν βοήθησαν την ομάδα να προχωρήσει οικονομικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ