Γκιγκς : «Θα λατρέψουν τον Μπέιλ στη Γιουνάιτεντ»

Γκιγκς : «Θα λατρέψουν τον Μπέιλ στη Γιουνάιτεντ»

Ο Ράιαν Γκιγκς τονίζει πως ο Γκάρεθ Μπέιλ ταιριάζει απόλυτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ότι οι οπαδοί των κόκκινων διαβόλων θα τον λατρέψουν.

Τη μεγάλη μεταγραφική «βόμβα» θέλει να πυροδοτήσει το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κορυφώνει τις επαφές για ν’ αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να πάρει τον Ουαλό σούπερ σταρ από την ισπανική ομάδα, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού-ρεκόρ (τότε) των 101 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ.

Ο Ουαλός σταρ, που αναδείχθηκε MVP του τελικού του Champions League, ξεκαθάρισε πως θα συζητήσει άμεσα με τον ατζέντη του και θα αποφασίσουν για το επόμενο βήμα της καριέρας του, αφού είναι δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του.

Μάλιστα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ για την απόκτησή του, που μπορεί να φθάσει τα 140 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιο ο Μπέιλ θα έχει εβδομαδίαιες αποδοχές περίπου 600 χιλιάδες (!), που αν υλοποιηθεί θα αποτελεί νέο ρεκόρ για τα αγγλικά γήπεδα.

Ρόλο «κλειδί» στις επαφές έχει ο Ράιαν Γκιγκς, «σημαία» της Μάντσεστερ, ο οποίος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Μπέιλ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής. Ο Ουαλός άσος θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου θα είναι το μεγάλο όνομα της Γιουνάιτεντ και δεν θα είναι στη «σκιά» κάποιου άλλου, όπως ήταν τα τελευταία πέντα χρόνια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γκιγκς τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ μιας τέτοιας κίνησης: «Θα ήμουν ένας χαρούμενος οπαδός της Γιουνάιτεντ, αν γινόταν κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι ο Γκάρεθ είναι ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα τον λατρέψουν αν γίνει αυτή η μεγάλη μεταγραφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ