Τσέλσι : Ο Σάρι θα αντικαταστήσει τον Κόντε

Τσέλσι : Ο Σάρι θα αντικαταστήσει τον Κόντε

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο εκλεκτός του Ρομάν Αμπράμοβιτς για να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι.

Ο Αντόνιο Κόντε θα αποτελέσει, τις επόμενες ημέρες, παρελθόν για την Τσέλσι και οι «μπλε» ολοκλήρωσαν την αναζήτηση του νέου προπονητή, μετά το επικείμενο «αντίο» του Ιταλού τεχνικού. Στη λίστα του Ρομάν Αμπράμοβιτς υπήρχαν πολλά ονόματα, αλλά κατέληξε στον Μαουρίτσιο Σάρι, όπως αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο 59χρονος κόουτς έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη Νάπολι και διεκδίκησε φέτος την κατάκτηση του τίτλου στην Ιταλία. Εκπρόσωποι της Τσέλσι έχουν συζητήσει με τον ατζέντη του Σάρι για τον τρόπο που θα μπορούσε να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι, για τα χρήματα που λαμβάνει αλλά και τους συνεργάτες που θα έχει στο πλευρό του.

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ οι δύο πλευρές συμφώνησαν χθες για τα δύο επόμενα χρόνια με τον Σάρι. Στη συμφωνία υπάρχει προοπτική επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο, με τον Ιταλό τεχνικό να αμείβεται ετησίως με 5 εκατ. ευρώ.

Χθες το βράδυ έγινε συνάντηση μεταξύ της διευθύντριας των Λονδρέζων, Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, και του αθλητικού διευθυντή των παρτενοπέι, Κριστιάνο Τζιουντόλι. Στη συνάντηση αυτή συμφωνήθηκε πως η Νάπολι θα εισπράξει ως αποζημίωση πέντε εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο της με τον Σάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ