Αζάρ : «Αν με θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, ξέρει τι πρέπει να κάνει»

Αζάρ : «Αν με θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, ξέρει τι πρέπει να κάνει»

Ο Εντέν Αζάρ άνοιξε την πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε στους παράγοντες από τους οποίους θα εξαρτηθεί το αν θα μείνει στην Τσέλσι.

Ο Εντέν Αζάρ άνοιξε χωρίς ενδοιασμό την πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη γαλλική Equipe. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στην 23άδα της εθνικής ομάδας της χώρας του για το Μουντιάλ της Ρωσίας, φρόντισε να κάνει σαφείς τις προθέσεις του και να προκαλέσει τους «μερένγκες» να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του. Επίσης, μίλησε για τους παράγοντες από τους οποίους θα εξαρτηθεί το αν θα παραμείνει στους Λονδρέζους.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της ομάδας του απέναντι στον Παναμά, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για εμένα, όπως όλοι γνωρίζουν. Ξέρει τι πρέπει να προσφέρει αν με θέλει. Δεν θα πάω στη Ρεάλ απλά για να πω ότι πήγα. Χρειάζομαι ένα πρότζεκτ και στην Τσέλσι έχω ένα.

Αν διανύσω ένα καλό Μουντιάλ, όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο χάρη στην Τσέλσι. Αλλά αν μείνω στην Τσέλσι, θα είναι επειδή θα είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Δεν θα μείνω αν πρόκειται να είμαστε χειρότεροι. Θέλω να δω και αν ο προπονητής θα μείνει ή όχι».

Το τρέχον συμβόλαιο του 27χρονου με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2020, ενώ φέρεται να αρνείται να το ανανεώσει. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 34 εμφανίσεις και πέτυχε 12 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενδιαφερθεί για τον Αζάρ κάμποσες φορές στο παρελθόν και αυτό το καλοκαίρι ενδέχεται να επιστρέψει στη διεκδίκησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ