Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Στο στόχαστρο ο Μάντζουκιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Στο στόχαστρο ο Μάντζουκιτς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Ρομέλου Λουκάκου, με τον Μάριο Μάντζουκιτς να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των κόκκινων διαβόλων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με την απόκτηση του Φρεντ από τη Σαχτάρ και του Νταλότ από την Πόρτο. Οι κόκκινοι διάβολοι όμως δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές, ίσως και τρεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, καθώς μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ο μοναδικός κλασικός σέντερ φορ που έχει απομείνει στο ρόστερ. Για αυτό το λόγο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι.

Ο Κροάτης επιθετικός αρέσει πολύ στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον έχει στην κορυφή της λίστας του και σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του. Ο Μάντζουκιτς από την άλλη θέλει να αγωνιστεί στο Αγγλικό πρωτάθλημα και δεν θα έλεγε «όχι» στη μετακίνησή του στο Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για τον Κροάτη στράικερ πολύ σύντομα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως εξελίξεις δύσκολα θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον, αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με την εθνική Κροατίας στο Μουντιάλ και έχει επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ