Η Γουέστ Χαμ εξετάζει την περίπτωση Ρομπέρτο

Η Γουέστ Χαμ εξετάζει την περίπτωση Ρομπέρτο

Ο πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, ενδιαφέρει τη Γουέστ Χαμ. Άνθρωπος - κλειδί για τη μεταγραφή ο πάλαι ποτέ τεχνικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων Μάριο Ουσίγιος.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει «παραστάσεις» από τη La Liga, τη Superleague και ετοιμάζεται να «εξερευνήσει» και την Premier League. Ο λόγος για τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού (2013-2016), Ρομπέρτο Χιμένεθ.

Ο Ντιέγκο Λόπεθ φαίνεται πως έχει καπαρώσει για τα καλά τη θέση του βασικού στην Εσπανιόλ. Ο δανεισμός του στη Μάλαγα ολοκληρώθηκε και ο 32χρονος πορτιέρε βρίσκεται σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης. Μπροστά του ορθώνεται η πόρτα της Premier League και της Γουέστ Χαμ του Μανουέλ Πελεγκρίνι και του πρώην τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Μάριο Ουσίγιος.

Τα Σφυριά δεν θα δυσκολευτούν να εκταμιεύσουν 2 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους (τόσο τον κοστολογούν οι Περικίτος, οι οποίοι τον απέκτησαν έναντι 3,5 εκατομμυρίων) για να τον κάνουν κάτοικο Αγγλίας.Φέτος ο θηριώδης κίπερ έκλεισε τη χρονιά με συνολικά 34 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ