Ο Φουχς γίνεται ο πρώτος παίκτης της Premier League με ομάδα eSports

Ο Φουχς γίνεται ο πρώτος παίκτης της Premier League με ομάδα eSports

Ο Κρίστιαν Φουχς της Λέστερ πρόκειται να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Premier League με δική του ομάδα eSports, η οποία θα επικεντρώνεται στο FIFA.

Ο αριστερός μπακ της Λέστερ, Κρίστιαν Φουχς, αναμένεται να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Premier League που δημιουργεί δική του ομάδα eSports.

Ως γνωστόν, πρόκειται για ηλεκτρονικά παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο, μια βιομηχανία που βρίσκεται σε τεράστια άνθιση τα τελευταία χρόνια, με τον 32χρονο Αυστριακό αμυντικό να προτίθεται εισέλθει σε αυτήν και να επικεντρωθεί στη σειρά FIFA.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, σκοπεύει να μαζέψει παίκτες που έχουν σχετική εμπειρία, ώστε να εκπροσωπήσουν την ομάδα του σε διάφορα τουρνουά σε όλο τον πλανήτη, ενώ μακροπρόθεσμα θέλει να επεκταθεί και σε άλλα παιχνίδια που έχουν πέραση.

Ο Φουχς αποτελεί παίκτη της Λέστερ από το καλοκαίρι του 2015, ενώ με τη φανέλα της κατέκτησε το πρωτάθλημα κατά την πρώτη σεζόν του στην Premier League. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε ορισμένες αυστριακές ομάδες, αλλά και στις γερμανικές Μπόχουμ, Μάινζ, και Σάλκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ