Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Νταλότ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Νταλότ!

Δεύτερη μεταγραφή σε διάστημα μιας ημέρας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μετά την απόκτηση του Φρεντ ανακοίνωσε και τον Ντιόγκο Νταλότ από την Πόρτο.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάθε επισημότητα είναι ο 19χρονος δεξιός μπακ, Ντιόγκο Νταλότ. Ο 19χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ που αγωνιζόταν στην Πόρτο είναι η δεύτερη μεταγραφή των κόκκινων διαβόλων μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου Φρεντ από την Σαχτάρ.

Ο Ντιόγκο Νταλότ αποκτήθηκε από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με ένα ποσό κοντά στα 22 εκατ. ευρώ, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γιουνάιτεντ βλέπει στον συμπατριώτη του τον μελλοντικό αντικαταστάτη του Βαλέντσια στη θέση του δεξιού μπακ, καθώς πιστεύει πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νταλότ τη φετινή χρονιά είχε 6 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με την πρώτη ομάδα της Πόρτο, ενώ πήρε πολλές συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών Πορτογαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ