Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Πάει και για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Πάει και για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Η μεταγραφή του Φρεντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή για τους κόκκινους διαβόλους, καθώς βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου Φρεντ από τη Σαχτάρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φουλάρει» και για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από τη Λάτσιο. Οι κόκκινοι διάβολοι πραγματοποίησαν χθες την πρώτη τους μεταγραφή, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του Φρεντ, κι όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κινείται για ακόμα έναν μέσο.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για τον Πορτογάλο τεχνικό της Γιουνάιτεντ καθώς θεωρεί πως μπορεί να «κουμπώσει» ιδανικά μαζί με τους Μάτιτς, Πογκμπά και Φρεντ και να συνθέσουν μία από την πιο δυνατή μεσαία γραμμή στον κόσμο.

Ο Σέρβος διεθνής μέσος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και τη φετινή σεζόν με τους «λατσιάλι» αλλά και το Europa League μετρώντας 45 συμμετοχές 13 γκολ και 9 ασίστ με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες των αγγλικών ΜΜΕ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν συμφωνήσει με την Λάτσιο για την αγορά του, έναντι 90 εκατ. ευρώ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει πολύ να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ