Ανακοινώνεται από την Άρσεναλ ο Λιχστάινερ

Ανακοινώνεται από την Άρσεναλ ο Λιχστάινερ

Ο Στέφαν Λιχστάινερ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Άρσεναλ και αναμένεται να ανακοινωθεί από την αγγλική ομάδα εντός των επόμενων ημερών.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Στέφαν Λιχστάινερ στην Άρσεναλ, καθώς ο Ελβετός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κανονιέρηδες», σύμφωνα με την ιταλική «Gazzetta dello Sport».

Ο 34χρονος μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους στο τέλος του Ιουνίου, αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, και φέρεται να αποτελεί την πρώτη μεταγραφική εισήγηση του Ουνάι Έμερι στους Λονδρέζους. Πιθανότατα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής Ελβετίας για το προσεχές Μουντιάλ.

Τη φετινή σεζόν ο Λιχστάινερ πραγματοποίησε συνολικά 32 εμφανίσεις με τη φανέλα των «μπιανκονέρι», όντας σημαντικός στην κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού τίτλου στη Serie A. Στην Άρσεναλ αναμένεται να αποτελεί τη δεύτερη επιλογή στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, μετά τον 23χρονο Ισπανό, Έκτορ Μπεγερίν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ