Ο σάλος με το τατουάζ – όπλο του Στέρλινγκ και η απάντηση του ποδοσφαιριστή

Ο σάλος με το τατουάζ – όπλο του Στέρλινγκ και η απάντηση του ποδοσφαιριστή

Σάλος έχει προκληθεί με το τατουάζ - όπλο στο δεξί πόδι του Ραχίμ Στέρλινγκ, με αρκετό κόσμο να ζητάει τον αποκλεισμό του από την εθνική Αγγλίας και τον ίδιο να εξηγεί δημόσια την αμφιλεγόμενη επιλογή του.

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία από την πρωτοβουλία το Ραχίμ Στέρλινγκ να «χτυπήσει» τατουάζ ένα όπλο τύπου Μ16 στο δεξί πόδι του, ανεβάζοντας μάλιστα σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Η «Sun» στοχοποίησε τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι με το σημερινό (29/05) πρωτοσέλιδό της και ανέδειξε το ζήτημα, με συνέπεια μεγάλη μερίδα του κόσμου να αντιδράσει και να ζητήσει από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον αποκλεισμό του από την εθνική Αγγλίας, τουλάχιστον για το προσεχές Μουντιάλ στη Ρωσία.

Η βρετανική εφημερίδα έκανε λόγο για αρρωστημένη ενέργεια εκ μέρους του 23χρονου και κυκλοφόρησε με τίτλο «Ο Ραχίμ πυροβόλησε τον εαυτό του». Παράλληλα, πήρε συνέντευξη από τη Λούσι Κόουπ, η οποία αποτελεί το μοναδικό ιδρυτικό μέλος της (γνωστής στη Μεγάλη Βρετανία) κοινωνικής ομάδας «Μαμάδες κατά των όπλων».

Η τελευταία εξέφρασε την άποψή της για το θέμα, απαιτώντας από τον ποδοσφαιριστή να αφαιρέσει άμεσα το επίμαχο τατουάζ: «Απαιτούμε να αφαιρέσει το τατουάζ, ή να το καλύψει με διαφορετικό τατουάζ. Αν αρνηθεί, θα πρέπει να αποκλειστεί από την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Υποτίθεται ότι αποτελεί παράδειγμα, αλλά επιλέγει να προβάλλει όπλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν αυτών, ο Στέρλινγκ απάντησε μέσω Instagram στην δριμεία κριτική που δέχθηκε, εξηγώντας το λόγο που υπάρχει ένα «βαθύτερο νόημα» πίσω από την ενέργειά του. «Όταν ήμουν δύο ετών, ο πατέρας μου πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έπιανα ποτέ όπλο στα χέρια μου. Σουτάρω με το δεξί πόδι μου, οπότε για εμένα αυτό έχει βαθύτερο νόημα. Και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα», αποκρίθηκε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.

When you’re training and realised you ain’t post on the gram in couple days.?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raheem Sterling x ? (@sterling7) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ