Δεύτερες σκέψεις στην Τσέλσι για Σάρι

Δεύτερες σκέψεις στην Τσέλσι για Σάρι

Ο Αντόνιο Κόντε ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Τσέλσι και παρότι ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι φαβορί για την αντικατάστασή του, οι «μπλε» φέρονται να έχουν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του 69χρονου.

Ο Αντόνιο Κόντε θεωρείται δεδομένο ότι θα απομακρυνθεί από την Τσέλσι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με το λονδρέζικο σύλλογο να έχει εκκινήσει τη διαδικασία για να καταλήξει στο αντικαταστάτη του 48χρονου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Παρότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ της διοίκησης των Κυπελλούχων Αγγλίας και των εκπροσώπων του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από τη Νάπολι, οι «μπλε» παρουσιάζονται δύσπιστοι ως προς το αν ο 69χρονος τεχνικός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διαδεχθεί τον Κόντε.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποιο άλλο όνομα που να εξετάζεται από την Τσέλσι και να έχει δει το φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που ο Σάρι φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση και από τη Ζενίτ. Οι Ρώσοι προσφέρουν στον Ιταλό έναν σχετικά υψηλό ετήσιο μισθό, περίπου 6.000.000 ευρώ, όμως ο ίδιος προσελκύεται περισσότερο από την προοπτική της αγγλικής ομάδας. Παράλληλα, έχει ξεκαθαρίσει δημόσια την προτίμησή του να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ιταλίας.

Φυσικά, η επιλογή για την άκρη του πάγκου της Τσέλσι θα επηρεάσει και το κομμάτι του ρόστερ, με σημαντικούς παίκτες όπως ο Άλβαρο Μοράτα να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Εξ ου και ο λόγος που ο περίγυρος της ομάδας βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ