Τότεναμ : Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Ποκετίνο

Τότεναμ : Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Ποκετίνο

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο για ακόμη πέντε χρόνια ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Τότεναμ.

Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει ο Ποκετίνο, αφού συμφώνησε με τη διοίκηση της Τότεναμ και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όπως ανακοινώθηκε από το επίσημο site του αγγλικού συλλόγου.

Οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται σε 8.5 εκατομμύρια λίρες, με τη διοίκηση των «πετεινών» να είναι διατεθειμένη να του προσφέρει μπάτζετ της τάξεως των 150 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

«Νιώθω μεγάλη τιμή που υπέγραψε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Μπαίνουμε σε μία από τις πιο σημαντικές περιόδους στην ιστορία της Τότεναμ και νιώθω χαρούμενος που θα είμαι ο προπονητής με τον οποίο θα αγωνιστεί στο καινούριο της γήπεδο. Είναι σπέσιαλ κλαμπ και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ποκετίνο, ο οποίος βρισκόταν στο «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ