Πογκμπά : «Καλή η προοπτική της Παρί, αλλά θα μείνω στη Γιουνάιτεντ»

Πογκμπά : «Καλή η προοπτική της Παρί, αλλά θα μείνω στη Γιουνάιτεντ»

Ο Πολ Πογκμπά διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε πως θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη διάψευση των πληροφοριών που τον θέλουν να φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε ο Πολ Πογκμπά, αν και παραδέχτηκε ότι οι Παριζιάνοι θα ήταν μία ελκυστική προοπτική για το μέλλον. Τις νέες φήμες πυροδότησε η πρόσφατη φωτογράφιση του Γάλλου επιθετικού με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ.

«Η παρουσία μου στον Πύργο του Αϊφελ δεν είχε καμία σχέση με την Παρί Σεν Ζερμέν. Βέβαια, δεν θα ήταν καθόλου άσχημα να πατήσω κάποια στιγμή το χορτάρι του Παρκ ντε Πρενς. Είναι ένα όμορφο γήπεδο», υποστήριξε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, σε δηλώσεις του στο Canal+.

«Δεν μπορώ να κοιτάξω τόσο μακριά όμως. Έχω συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανήκω εκεί και εκεί θα μείνω και την επόμενη σεζόν. Πέρασα δύσκολες στιγμές όταν δεν έπαιζα, αλλά έδειξα στον κόουτς Ζοσέ Μουρίνιο ότι είμαι έτοιμος και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου. Είναι λίγο τρελός, ίσως ο πιο τρελός από όλους μας, αλλά είναι ο Μουρίνιο και εγώ έχω βελτιωθεί υπό την καθοδήγησή του», κατέληξε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ