Άρσεναλ : Οριστική συμφωνία με τον Αρτέτα!

Άρσεναλ : Οριστική συμφωνία με τον Αρτέτα!

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο νεαρός Ισπανός τεχνικός, είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της ομάδας του Λονδίνου προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Βενγκέρ.

Την τεχνική ηγεσία της Αρσεναλ αναλαμβάνει – εκτός απροόπτου – Μίκελ Αρτέτα. Όπως έγραψαν αγγλικά ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής (18/5), ο 36χρονος Ισπανός τα βρήκε σε όλα με τους κανονιέρηδες για να καλύψει τη θέση του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο «γάμος» των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως τις επόμενες μέρες, όταν ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Θυμίζουμε πως ο Αρτέτα υπήρξε παίκτης της Αρσεναλ για πέντε χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011 έως το 2016, όταν και τερμάτισε την καριέρα του.

Έκτοτε τελεί χρέη βοηθούν προπονητή στη Μάντσεστερ Σίτι, στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Λονδίνου θεωρούν τον Αρτέτα ως εξελίξιμο προπονητή, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ανάλογο με τον Βενγκέρ που… ρίζωσε επί 22χρόνια στην Αρσεναλ.

Ο Αρτέτα αποτελεί «πόθο» του διευθύνοντα συυμβούλου των γκάνερς, Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος θεωρεί οτι νεαρός τεχνικός «κολλάει» απόλυτα στη νέα φιλοσοφία που επιθυμεί να φέρει στην Αρσεναλ η διοίκηση.

Να σημειώσουμε οτι στη λίστα των κανονιέρηδων βρέθηκαν ακόμη ο τεχνικός της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά και ο… πιτσιρικάς (καθότι μόλις 30 ετών) τεχνικός της Χόφενχαϊμ Τζούλιαν Νάγκελσμαν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ