Αζάρ : «Περιμένω καλούς παίκτες την επόμενη σεζόν»

Αζάρ : «Περιμένω καλούς παίκτες την επόμενη σεζόν»

Ο Εντέν Αζάρ δήλωσε πως αν η Τσέλσι θέλει να τον κρατήσει θα πρέπει να ενισχυθεί προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League τη νέα σεζόν.

Πρόθυμος να παραμείνει στην Τσέλσι, με την προϋπόθεση όμως ότι η ομάδα θα ενισχυθεί ώστε να επανέλθει στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος άσος δεν έχει επεκτείνει το συμβόλαιό τους με τους μπλε, που λήγει το 2020, και το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το εκπεφρασμένο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του, έχει εντείνει τη φημολογία περί επικείμενης αποχώρησής του από το Στάμφορντ Μπριτζ.

«Δεν νομίζω ότι θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Τσέλσι, είναι απλά το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς», δήλωσε ο Αζάρ, αναφερόμενος στον σαββατιάτικο (19/5) τελικό κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είχε και ένα… μήνυμα προς τη διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου:

«Περιμένω καινούριους παίκτες την επόμενη σεζόν. Θέλω καλούς παίκτες, γιατί θέλω να κερδίσω την Premier League την επόμενη χρονιά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αζάρ, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν θέλει να βιαστεί για το νέο του συμβόλαιο, καθώς θεωρεί ότι θα είναι το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. «Είναι ανάγκη να σκεφτώ πολλά πράγματα, αλλά για ένα είμαι σίγουρος, ότι είμαι ευτυχισμένος εδώ», κατέληξε ο 27χρονος άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ