Κοντά στην Έβερτον ο Μάρκο Σίλβα

Κοντά στην Έβερτον ο Μάρκο Σίλβα

Όπως όλα δείχνουν ο Σαμ Άλαρνταϊς θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Έβερτον, με τον πρώην Ερυθρόλευκο Μάρκο Σίλβα να θεωρείται το πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί

Σύμφωνα με την OJOGO ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον. Ο Πορτογάλος προπονητής γνωστός μας από το πέρασμά του από τον πάγκο του Ολυμπιακού διαπραγματεύεται τους όρους της σύμβασης με τα Ζαχαρωτά τα οποία ολοκλήρωσαν την Premier League στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ο σύλλογος του Λίβερπουλ βρίσκεται κοντά σε λύση της συνεργασίας του με τον Σαμ Άλαρνταϊς (που αντικατέστησε τον Ρόναλαντ Κούμαν μεσούσης της σεζόν) και αυτός που κατά πάσα πιθανότητα θα τον διαδεχτεί είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Ο πρώην Ερυθρόλευκος κόουτς αποχώρησε από τον Πειραιά το καλοκαίρι του 2016 και πέρασε από τις Χαλ και Γουότφορντ. Ο 40χρονος προπονητής αποχώρησε τον Γενάρη του 2017 από τις Σφήκες λόγω κακών αποτελεσμάτων. Μάλιστα οι ιθύνοντες της Γουότφορντ είχαν γνωστοποιήσει το θερμό ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Σίλβα καταγγέλλοντας μάλιστα «παράνομη προσέγγιση» των Ζαχαρωτών (που επηρέασε τον έμπειρο προπονητή), ενώ αξιώνει και αποζημίωση για το λόγο αυτό, ένα σενάριο που δεν φαίνεται να υλοποιείται.

Στο παλμαρέ του ο Μάρκο Σίλβα έχει ένα πορτογαλικό Κύπελλο, που κέρδισε στην θητεία του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2014/15) και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, όταν εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό το 2015/16. Ήταν επίσης υπεύθυνος για τον προβιβασμό της Εστορίλ στην πρώτη κατηγορία τη σεζόν 2011/12.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ