Μάντσεστερ Γιουνάτεντ : Από ανακυκλωμένο πλαστικό η νέα εμφάνιση της!

Μάντσεστερ Γιουνάτεντ : Από ανακυκλωμένο πλαστικό η νέα εμφάνιση της!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρουσίασε τη νέα της τρίτη εμφάνιση, για τη νέα σεζόν, που είναι φτιαγμένη ουσιαστικά από... απορρίμματα.

Η μόλυνση του πλαντή δεν άφησε ασυγκίνητους του ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, που θέλησαν να ευαισθητοποιήσουν τα εκατομμύρια των οπαδών τους παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παρουσίασε την Παρασκευή (11/5) τη νέα της τρίτη εμφάνιση ενόχψει της νέας σεζόν. Εμφάνιση την οποία οι κόκκινοι διάβολοι θα προτίθενται να φορέσουν στην περιοδεία τους στις ΗΠΑ.

Το εντυπωσιακό είναι πως η εμφάνιση έχει δημιουργηθεί από ανακυκλωμένο πλαστικό που συλλέχθηκε στους Ωκεανούς! Φυσικά, σκοπός της εταιρείας που τη δημιούργησε αλλά και της Γιουνάιτεντ είναι να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στην εκστρατεία κατά των πλαστικών που έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους όλους τους ωκεανούς της γης.

Επίσης να προσθέσουμε πως βασίζεται στα χρώματα της ομάδας που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 1968 και συγκεκριμένα με 4-1 επί της Μπενφίκα.

Τέλος να πούμε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείας η Μάντσεστερ, θα αντιμετωπίσει -σε διάστημα δύο εβδομάδων- την Αμέρικα και την Σαν Χοσέ. Επίσης θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Τσάμπιονς Καπ, μαζί με Μίλαν, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ