Σαλάχ : «Δεν φεύγω από το Άνφιλντ»

Σαλάχ : «Δεν φεύγω από το Άνφιλντ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ξεκαθάρισε πως και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο Ανφιλντ, καθώς είναι πολύ χαρούμενος στη Λίβερπουλ.

Ακόμη μια διάκριση απέσπασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς οι φίλαθλοι και οι παίκτες της Λίβερπουλ τον ανακήρυξαν κορυφαίο παίκτη της χρονιάς στην ομάδα τους.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος τον Απρίλιο είχε αναδειχθεί κορυφαίος της χρονιάς από την ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, αλλά και από τους αθλητικούς συντάκτες της Αγγλίας, ψηφίστηκε από τον κόσμο και τους παίκτες των κόκκινων, ως ο κορυφαίος της ομάδας του λιμανιού, μετρώντας ήδη 43 γκολ σε 50 αγώνες.

Κορυφαίος νέος παίκτης των πεντάκις πρωταθλητών Ευρώπης ψηφίστηκε ο Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Μο Σαλάχ ξεκαθάρισε πως και τη νέα σεζόν θα είναι στο Ανφιλντ, καθώς είναι πολύ χαρούμενος στη Λίβερπουλ.

«Είμαι χαρούμενος στη Λίβερπουλ, όλα είναι πολύ καλά. Έχω φιλοδοξίες για το μέλλον με τη Λίβερπουλ. Κάναμε μια εξαιρετική σεζόν, τώρα είμαστε στον τελικό και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Αλλά είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League και να φτάσουμε ψηλά και τη νέα σεζόν», τόνισε σχετικά ο Αιγύπτιος σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ