Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-0 (vids)

Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-0 (vids)

Νίκη χρυσάφι για τους Λονδρέζους στη μάχη που δίνουν για την 4η θέση – Ο Ζιρού λύτρωσε τους «μπλε» - Πάρτι στο Emirates με 5άρα της Αρσεναλ στο «αντίο» του Βενκέρ.

Με πρωταγωνιστική τον Ολιβιέ Ζιρού, η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Λίβερπουλ και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την 4η θέση, που οδηγεί στους ομίλους του Champions League! Οι Λονδρέζοι εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Τότεναμ από την Γουέστ Μπρομ (1-0) και μείωσαν στους 2 πόντους τη διαφορά από τους «πετεινούς». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τους Ρεντς πέτυχε ο Ζιρού στο 32ο λεπτό.

Η φάση ξεκίνησε από την πολύ ωραία προσπάθεια του Μόουζες, ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Γάλλος με κεφαλιά νίκησε τον Κάριους και χάρισε τη νίκη στην Τσέλσι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε στα καρέ του Κουρτουά.

Δείτε το γκολ:

Αρσεναλ – Μπέρνλι 5-0

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής, η Αρσεναλ νίκησε εύκολα με 5-0 την Μπέρνλι. Στην τελευταία παράσταση του Αρσεν Βενγκέρ στο Emirates ως προπονητής των «κανονιέρηδων», οι παίκτες της βρετανικής ομάδας ισοπέδωσαν την Μπέρνλι.

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 14’, με τον Λακαζέτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το 2-0. Ο Κολάσινατς στο 54’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Ιγουόμπι στο 64’ να κάνει το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 75ο λεπτό.

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ