Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Άρσεναλ στον Βενγκέρ (vid)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Άρσεναλ στον Βενγκέρ (vid)

Η Άρσεναλ αποχαιρέτησε τον Άρσεν Βενγκέρ με ένα συγκινητικό βίντεο και ένα πολύ όμορφο μήνυμα που δημοσίευσε στα social media του συλλόγου.

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπέρνλι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των κανονιέρηδων, καθώς έχει ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι. Η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου αποφάσισε να στείλει ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Αλσατό τεχνικό μέσω των social media που συλλόγου, ενώ δημιούργησε κι ένα εκπληκτικό βίντεο από όλα τα χρόνια του Γάλλου προπονητή στην αγγλική ομάδα.

«Για το όμορφο ποδόσφαιρο, για τα αξέχαστα γκολ, τις αιώνιες αναμνήσεις, τα τρία πρωταθλήματα, τα δύο νταμπλ, τα επτά Κύπελλα, τους Invincibles, τον Τιερί Ανρί, τον Πατρίκ Βιεϊρά, τον Ρομπέρ Πιρές και όλους τους απίστευτους παίκτες που πήρες και εξέλιξες, για την κλάση σου, για το πνεύμα σου, για τη σοφία σου, την αξιοπρέπεια σου, για την απόλυτη αφοσίωση σου και για την αγάπη σου… Σε ευχαριστούμε Αρσέν», ήταν το μήνυμα της Άρσεναλ προς τον έμπειρο τεχνικό, το οποίο συνοδεύτηκε και με ένα φοβερό βίντεο.

Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεo:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ