Το μήνυμα του Κριστιάνο για τον Σερ Άλεξ (pic)

Το μήνυμα του Κριστιάνο για τον Σερ Άλεξ (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν σοκαρισμένος από την είδηση για την κατάσταση της υγείας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον πρώην προπονητή του.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται στην εντατική με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Πολλοί είναι εκείνοι που στέλνουν τις ευχές τους στον θρυλικό πρώην τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ανάμεσα τους βρίσκεται φυσικά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σταρ αποφάσισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, να γράψει δύο λόγια για τον Φέργκιουσον, που περνάει αρκετά δύσκολες στιγμές με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, ανέβασε μία φωτογραφία από την εποχή που βρισκόταν στους κόκκινους διαβόλους και έγραψε στην λεζάντα: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί σου αγαπημένε μου φίλε. Μείνε δυνατός, αφεντικό».

Εκτός από αυτόν βέβαια, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν ξέχασαν τον Σερ Άλεξ και θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, σοκαρισμένοι από την είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Δείτε την ανάρτηση του Κριστιάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ