Κόντε : «Θέλει και τύχη το Champions League»

Κόντε : «Θέλει και τύχη το Champions League»

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως για να προχωρήσει μια ομάδα στο Champions League θα πρέπει πέρα από ικανότητα να έχει και τύχη, καθώς μια κακή στιγμή μπορεί να τα χαλάσει όλα στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Την άποψη ότι για να κατακτήσει μία ομάδα το Champions League πρέπει να έχει και τη βοήθεια της τύχης, εξέφρασε ο προπονητής της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε Φέτος, οι Λονδρέζοι αποκλείστηκαν στη φάση των «16» από την Μπαρτσελόνα, αφού είχαν πάρει πιο πριν το «εισιτήριο» από τους ομίλους, αφήνοντας εκτός την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τώρα, δίνουν μάχη για το πλασάρισμα στην τετράδα της Premier League, ως αυτή τη στιγμή είναι πέμπτοι με πέντε βαθμούς διαφορά από την τέταρτη Τότεναμ.

«Στο πρωτάθλημα έχεις περιθώριο 38 αγώνων κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος από όλους και ότι αξίζεις τον τίτλο. Όταν φτάσεις στους 16, τα προημιτελικά ή τα ημιτελικά του Champions League, φτάνει μία στιγμή – θετική ή αρνητική – για να κρίνει την πορεία σου στη διοργάνωση», εξήγησε ο Ιταλός τεχνικός

«Αυτό σημαίνει ότι στην Ευρώπη πρέπει να έχεις με το μέρος σου και την τύχη. Πρέπει και πάλι να είσαι καλός, αυτό είναι δεδομένο, αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να είσαι και τυχερός. Μία απόφαση του διαιτητή μπορεί να διαμορφώσει εντελώς διαφορετικά το μέλλον σου. Στο πρωτάθλημα, με εύρος 38 αγώνων, συνήθως κατακτά τον τίτλο η ομάδα που τον αξίζει», υποστήριξε ο Αντόνιο Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ