Στις 2.000 ευρώ το εισιτήριο για το τελευταίο παιχνίδι του Βενγκέρ στο «Emirates»

Στις 2.000 ευρώ το εισιτήριο για το τελευταίο παιχνίδι του Βενγκέρ στο «Emirates»

Πολύ ακριβά θα πρέπει να πληρώσει όποιος οπαδός της Άρσεναλ θελήσει να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ στο «Emirates».

Μια περιουσία θα πρέπει να πληρώσει όποιος οπαδός της Άρσεναλ θέλει να δει από κοντά το τελευταίο παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της ομάδας, στο «Εmirates».

Κι αυτό γιατί τα εισιτήρια για το παιχνίδι των «κανονιέρηδων» με την Μπέρνλι κοστίζουν μέχρι και 2.000 ευρώ, με την αναμέτρηση αυτή να είναι η αποχαιρετιστήρια του Αλσατού τεχνικού στους οπαδούς της ομάδας, την οποία υπηρέτησε πιστά επί 22 χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όταν τα εισιτήρια τους συγκεκριμένου αγώνα τέθηκαν αρχικά προς πώληση το κόστος τους έφτανε από 29 έως 44 ευρώ.

Μόλις, όμως, ο Βενγκέρ ανακοίνωσε την αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της φετινής σεζόν, οι τιμές… εκτοξεύθηκαν και τώρα όποιος θέλει να βρίσκεται σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη του μέχρι και 2.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές για τον αντίστοιχο τελευταίο εντός έδρας αγώνα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν τις 3.400 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ