Πεθύμησε τη Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν (vid)

Πεθύμησε τη Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν (vid)

Μπορεί να έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την ημέρα που ο Ζλάταν άφησε το Μάντσεστερ για το Λος Άντζελες και τους Γκάλαξι, όμως ο Σουηδός έχει κιόλας πεθυμήσει την παλιά του ομάδα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι μια ξεχωριστή περίπτωση προσωπικότητα, που πάντα λέει αυτό που νιώθει. Η αλήθεια είναι ότι δεν δένετε εύκολα με ομάδες, όμως φαίνεται πως δεν ισχύει το ίδιο και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι φέρθηκαν στον Ζλάταν με τον καλύτερο τρόπο, ανανεώνοντας την συνεργασία μαζί του, έκαναν υπομονή στον τραυματισμό του και όταν ήρθε η ώρα του αντίο, έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Έτσι λοιπόν, θέλησε να διευκρινίσει για ακόμα μια φορά πόσο του λείπει ο κόσμος της Γιουνάιτεντ, όσο και ο προπονητής του Ζοζέ Μουρίνιο. Παράλληλα, συνεχάρη την ομάδα για την πρόκριση στον τελικό, ενώ τόνισε πως ο ίδιος είναι καλά και απολαμβάνει τον ήλιο του Λος Άντζελες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Βλέπω ότι τα πάτε καλά. Καταφέρατε να προκριθείτε στον τελικό του κυπέλλου, κάτι που το χάρηκα παρότι δεν είμαι εκεί. Εδώ όλα είναι καλά και απολαμβάνω τον ήλιο κάθε μέρα. Θέλω να πω σε όλους τους οπαδούς ότι μου λείπετε, μου λείπει να παίζω στο Όλντ Τράφορντ και να βλέπω όλες αυτές τις κόκκινες φανέλες. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας καθώς και τους συμπαίκτες μου. Κόουτς μου λείπεις και εσύ επίσης. Ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις για να κερδίσεις. Δεν είναι μυστικό».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Σουηδός στο twitter

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ